Regenerarea aliniamentelor stradale de arbori în sectorul 1

Prin acest proiect inițiat de USR ADP va face inventarierea copacilor lipsă și a celor bolnavi, a alveolelor destinate plantarii copacilor, acoperite abuziv sau accidental si a celor neeliberate de buturugile copacilor tăiați, de pe raza Sectorului 1,  în perioada 1 octombrie – 30 octombrie 2016.

În plus, prin acest formular online elaborat și monitorizat de către departamentul ce administrează pagina de internet a primăriei,  cetățenii pot semnala direct arbori lipsă, alveole acoperite accidental sau abuziv cu asfalt, alveole neeliberate de buturugile copacilor tăiați, pot semnala arbori bolnavi, arbori diformi sau care afectează clădirea, rețelele etc. Datele obținute prin intermediul acestui formular vor fi transmise Administrației Domeniului Public Sector 1. În paralel Administrația Domeniului Public sector 1, va întreprinde acțiuni proprii de identificare a situațiilor expuse mai sus, pe suprafețele de teren aflate în administrare.

Derularea următoarelor activități: eliberarea zonei de plantare (de buturugi sau acoperirea ilegala sau accidentala cu beton sau asfalt), aplicarea de tratamente pentru arborii bolnavi, achiziția copacilor, plantarea efectivă.

 

Echipa de proiect – Cristian Bulfon

Update 17.10.2016: proiectul a fost aprobat în şedinţa de Consiliu Local Sector 1 în data de 29 septembrie 2016.

Update 01.09.2016: proiectul a fost aprobat de compartimentul juridic si se afla pe ordinea de zi pentru urmatoarea sedinta de consiliu local sector 1.

Update 2017: peste 300 de cetățeni au semnalat peste 3000 de arbori lipsă care au fost sau vor fi replantați. Vă mulțumim!

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.