Înfiinţarea de noi spaţii amenajate pentru accesul cu câinii de companie din Sectorul 1, precum şi reamenajarea şi modernizarea celor existente

În baza adresei emisă de ADP 11202 din 13.09.2016, numărul de locurilor de joacă amenajate special pentru câinii de companie este de 6, acestea fiind incluse în cadrul unor parcuri, rezultă că, în momentul de faţă, există un ţarc la 1.000-1.500 de câini în Sectorul 1. Prin observarea în teren a țarcurilor, s-a constatat că majoritatea nu întrunesc condițiile necesare specifice.

Acest proiect prevede sistematizarea şi resistematizarea tuturor spaţiilor amenajate pentru accesul cu câinii de companie de pe raza Sectorului 1, astfel încât să respecte în totalitate actele normative în vigoare, precum şi standardele europene specifice, prin: repararea gardurilor, montarea de dispensere cu pungi și coșuri de gunoi, amplasarea de bănci și surse de apă, amenajarea suprafeței țarcurilor etc.

De asemenea, se vor identifica terenuri in zone cu blocuri și în parcuri și grădini publice, care se vor amenaja pentru accesul cu animale de companie.

Echipa de proiect – Manuela Mureșan

Update 23.11.2016: proiectul a fost aprobat în şedinţa de Consiliu Local Sector 1 în data de 18 noiembrie 2016.

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.