• 17 iunie 2020

Salvați Școala Herăstrău de tunurile PSD

Salvați Școala Herăstrău de tunurile PSD

Salvați Școala Herăstrău de tunurile PSD 150 150 USR Sector 1

Astăzi aș fi vrut să vă pot spune că Primăria Sectorului 1 a găsit, după patru ani de mandat, o soluție pentru numărul foarte mare de elevi din cadrul Școlii 12 „Herăstrău”. Aș fi vrut să vă pot spune că, la mai bine de un an de când Primăria Sectorului 1 a primit terenul de lângă Școala 12, pornesc lucrările pentru un nou corp.

Din păcate, colegii mei din Consiliul Local Sector 1 îmi transmit că singura soluție găsită de domnul Tudorache în mandatul său e să cumpere o vilă de șase sute de metri pătrați la prețul de aproape un milion și jumătate de Euro. O vilă aflată la treizeci de minute de mers pe jos de la Școala Herăstrău și care nu are niciun fel de aviz pentru a funcționa ca o unitate de învățământ. O vilă cu saună și băi cu jacuzzi și pe care până și un consilier PSD o considera extrem de scumpă.

Domnule Tudorache, n-am uitat că acum aproape un an, în prima ședință de Consiliu Local la care nu am participat pentru că reprezentam România la Bruxelles, ați profitat de o majoritate PSD-ALDE-PMP de conjunctură și ați trecut modificări bugetare de peste 350 de milioane de lei. Tot în acea ședință ați trecut hotărârea de consiliu care dădea undă verde la achiziția acestei vile de lux, în loc să vă apucați de construirea unui nou corp pentru o școală supraaglomerată.

Domnule Tudorache, dacă sperați să dați tunuri în ultimele luni de mandat, să știți că nu o să vă meargă. Lupta continuă!

Salvați Școala Herăstrău de tunurile PSD.

Mâine este ședința Consiliului Local Sector 1 și administrația PSD ne-a pregăti noi ''tunuri'' pe Ordinea de Zi. De exemplu:Astăzi aș fi vrut să vă pot spune că Primăria Sectorului 1 a găsit, după patru ani de mandat, o soluție pentru numărul foarte mare de elevi din cadrul Școlii 12 „Herăstrău”. Aș fi vrut să vă pot spune că, la mai bine de un an de când Primăria Sectorului 1 a primit terenul de lângă Școala 12, pornesc lucrările pentru un nou corp.Din păcate, colegii mei din Consiliul Local Sector 1 îmi transmit că singura soluție găsită de domnul Tudorache în mandatul său e să cumpere o vilă de șase sute de metri pătrați la prețul de aproape un milion și jumătate de Euro. O vilă aflată la treizeci de minute de mers pe jos de la Școala Herăstrău și care nu are niciun fel de aviz pentru a funcționa ca o unitate de învățământ. O vilă cu saună și băi cu jacuzzi și pe care până și un consilier PSD o considera extrem de scumpă.Domnule Tudorache, n-am uitat că acum aproape un an, în prima ședință de Consiliu Local la care nu am participat pentru că reprezentam România la Bruxelles, ați profitat de o majoritate PSD-ALDE-PMP de conjunctură și ați trecut modificări bugetare de peste 350 de milioane de lei. Tot în acea ședință ați trecut hotărârea de consiliu care dădea undă verde la achiziția acestei vile de lux, în loc să vă apucați de construirea unui nou corp pentru o școală supraaglomerată.Domnule Tudorache, dacă sperați să dați tunuri în ultimele luni de mandat, să știți că nu o să vă meargă. Lupta continuă!

Publicată de Clotilde Armand pe Miercuri, 27 mai 2020

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.