• 17 iunie 2020

DNA-ul Pădurilor votat – protejarea pădurilor devine o prioritate pentru România.

DNA-ul Pădurilor votat – protejarea pădurilor devine o prioritate pentru România.

DNA-ul Pădurilor votat – protejarea pădurilor devine o prioritate pentru România. 150 150 USR Sector 1

Victorie în Parlament pentru pădurile României!

DNA-ul Pădurilor, proiectul inițiat de USR pentru combaterea infracțiunilor de mediu, a fost votat astăzi în Senat și va ajunge la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

S-au abținut la acest vot senatorii UDMR, care de-a lungul timpului au încercat să vâneze pădurile statului și au profitat în urma defrișărilor.

Votul de astăzi înseamnă un moment istoric pentru combaterea infracțiunilor de mediu din țara noastră. Prin înființarea DNA-ului Pădurilor Parlamentul arată că protejarea pădurilor devine o prioritate pentru România.

Proiectul DNA-ul Pădurilor este rezultatul muncii colegilor noștri care s-au documentat pe teren și au discutat cu specialiști în domeniu: senatorii Allen Coliban, Mihai Goțiu și George Dircă și deputații Stelian Ion, Silviu Dehelean și Cornel Zainea.

Noi, cei din USR, vom continua lupta pentru apărarea mediului, vom propune îmbunătățirea legislației pentru a putea lăsa copiilor noștri o țară curată, în care să se bucure de natură, de păduri, de apă și aer curat.

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.