• 17 iunie 2020

Administrația Tudorache vrea să planteaze garduri !

Administrația Tudorache vrea să planteaze garduri !

Administrația Tudorache vrea să planteaze garduri ! 150 150 USR Sector 1

ℹ️Vineri 12 iunie 2020, Consiliul Local al Sectorului 1 a fost convocat în Ședință ordinară.

Pe Ordinea de zi s-au aflat și două proiecte, frumos numite “ Amenajare plantații de aliniament” pentru Cartierul Chitila , respectiv Cartierul Bucureștii-Noi.

Scopul declarat este acela de “îmbunătățire a condițiilor de viață și de sănătate a locuitorilor zonei”.

Citind materialele, am descoperit că, sub toată această pompoasă prezentare, se află de fapt 60 de km de garduri personalizate cu sigla S1 în Cartierul Chitila, respectiv 100 de km garduri în Cartierul Bucureștii-Noi. Aceste garduri sunt formate din elemente și profile metalice cu lungimea de 1 m și înălțimea de 0,35 m ce vor fi amplasate în aliniamentul stradal al celor două cartiere.

Investiția totală a acestor doua proiecte este de 111.000.000 RON❗️ , din care doar gardurile reprezintă 69.600.000 RON❗️.

Mai simplu spus, administrația Tudorache vrea să planteaze garduri !

Află mai multe detalii în materialul video de mai jos.

?România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte.
HAI alături de noi !
usr.ro/inscriere/

Administrația Tudorache vrea să planteaze garduri !

ℹ️Vineri 12 iunie 2020, Consiliul Local al Sectorului 1 a fost convocat în Ședință ordinară.Pe Ordinea de zi s-au aflat și două proiecte, frumos numite “ Amenajare plantații de aliniament” pentru Cartierul Chitila , respectiv Cartierul Bucureștii-Noi.Scopul declarat este acela de “îmbunătățire a condițiilor de viață și de sănătate a locuitorilor zonei”.Citind materialele, am descoperit că, sub toată această pompoasă prezentare, se află de fapt 60 de km de garduri personalizate cu sigla S1 în Cartierul Chitila, respectiv 100 de km garduri în Cartierul Bucureștii-Noi. Aceste garduri sunt formate din elemente și profile metalice cu lungimea de 1 m și înălțimea de 0,35 m ce vor fi amplasate în aliniamentul stradal al celor două cartiere.Investiția totală a acestor doua proiecte este de 111.000.000 RON❗️ , din care doar gardurile reprezintă 69.600.000 RON❗️.Mai simplu spus, administrația Tudorache vrea să planteaze garduri !Află mai multe detalii în materialul video de mai jos.?România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte.HAI alături de noi !usr.ro/inscriere/

Publicată de USR Sector 1 pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.