• 5 mai 2020

O nouă dovadă că primarul PSD de la Sectorul 1 vrea să distrugă Parcul Herăstrău

O nouă dovadă că primarul PSD de la Sectorul 1 vrea să distrugă Parcul Herăstrău

O nouă dovadă că primarul PSD de la Sectorul 1 vrea să distrugă Parcul Herăstrău 150 150 USR Sector 1

O nouă dovadă că primarul PSD de la Sectorul 1 vrea să distrugă Parcul Herăstrău cu ajutorul și semnătura lui Daniel Breaz.

I-am mai prins cu ceva. Pentru ca Parcul Herăstrău să devină construibil și-a dat avizul și Ministerul Culturii. Parcă nu se mai termină ticăloșia. Fiți atenți aici cum se schimbă planșele urbanistice în funcție de interese.

Ministerul Culturii a dat avizul cu nr. 333 în luna noiembrie 2019 (vedeți documentul atașat semnat de fostul ministru al Culturii Daniel Breaz). Planșa urbanistică care însoțește avizul seamănă puțin cu prima planșă afișată de Ministerul Mediului, dar nu are nicio legatură cu planșa aflată în dezbatere publică la Primăria Municipiului București. Ultimele două variante afișate, una la Mediu, cealaltă la Primărie, fac din Parcul Herastrău tărâmul Făgăduinței pentru rechinii imobiliari.

Pe scurt: Ministerul Culturii a uitat că Parcul Herastrău este monument istoric și face parte din zona protejată 83.

Domnule ministru al Culturii Bogdan Gheorghiu, tocmai v-am informat despre o ilegalitate în desfășurare făcută de Ministerul Culturii în perioada în care acest minister era condus de vestitul pesedist Daniel Breaz. Vă solicit să retrageți avizul până ne lamurește primarul PSD Dan Tudorache cu care planșă merge la aprobare la doamna Firea: cu aia de anul trecut, sau cu una din alea de anul ăsta. Și dacă este una de anul ăsta, poate n-ar fi rău, la o cafea, să-l informați și pe colegul Dvs. de la Justiție despre ce se întâmplă.

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.