• 5 mai 2020

Defrișările sunt o problemă reală. Printre cele mai mari probleme ale României.

Defrișările sunt o problemă reală. Printre cele mai mari probleme ale României. 150 150 USR Sector 1

Devine o regulă: înainte de fiecare campanie electorală, PSD-iștii devin interesați de pădurile României. La fel ca în 2019, PSD a anunțat un nou proiect de lege prin vocea lui Șerban Nicolae, pentru ca mâine să intre la votul de la Camera Deputaților proiectul populist inițial al lui Liviu Dragnea.

Tot ce trebuie să facă vechea clasă politică e să voteze proiectul depus de USR privind înființarea „DNA-ului pădurilor”, o direcție specializată în cadrul Parchetului General care să ancheteze doar infracțiunile forestiere, să operaționalizeze aplicația SUMAL și să interzică, pe perioada stării de urgență, tăierile de păduri.

Defrișările sunt o problemă reală. Printre cele mai mari probleme ale României. Să ne ocupăm serios și responsabil de rezolvarea ei. Nu folosiți subiectul pădurilor drept una din temele voastre populiste de campanie.

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.