• 10 februarie 2020

Bd. Ion Mihalache 148D – loc de joacă în pericol – Întâlnire cu cetățenii

Bd. Ion Mihalache 148D – loc de joacă în pericol – Întâlnire cu cetățenii

Bd. Ion Mihalache 148D – loc de joacă în pericol – Întâlnire cu cetățenii 150 150 USR Sector 1

Pe Bulevardul Ion Mihalache 148D acum este un părculeț – între blocuri, plin de copaci, o bucurie să vii cu cei mici și să te joci.

Din păcate, primăria capitalei a emis un PUZ pentru terenul unde este amplasat acest părculeț. Și în locul acestuia urmează să se construiască o clădire cu 5 etaje.

Scenariul este deja previzibil.

Primăria va desființă un loc de joacă și va tăia copacii pentru a face loc înca unui bloc înghesuit la o distanța nepotrivit de mică față de celelalte blocuri din zonă.

Am mers alături de consilierii USR Cristina Munteanu și Paiusi Oliver la fața locului pentru a vorbi cu cetățenii din zonă. Aceștia sunt revoltați de faptul că unul dintre cele mai îndrăgite locuri de joacă din zona va cădea victimă unui proiect imobiliar controversat.

Și bineînțeles că acest lucru nu era posibil fără complicitatea autorităților locale care au emis un PUZ pentru o adresa poștală ( pentru o casuță poștală), lucru nefiresc într-o administrație responsabilă.

Vă invităm să urmăriți mai jos materialul video realizat de colegii noștri.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte!
Hai alături de noi! 

usr.ro/inscriere

Bd. Ion Mihalache 148D – loc de joacă în pericol – Întâlnire cu cetățenii

Pe Bulevardul Ion Mihalache 148D acum este un părculeț – între blocuri, plin de copaci, o bucurie să vii cu cei mici și să te joci.Din păcate, primăria capitalei a emis un PUZ pentru terenul unde este amplasat acest părculeț. Și în locul acestuia urmează să se construiască o clădire cu 5 etaje. Scenariul este deja previzibil.Primăria va desființă un loc de joacă și va tăia copacii pentru a face loc înca unui bloc înghesuit la o distanța nepotrivit de mică față de celelalte blocuri din zonă.Am mers alături de consilierii USR Cristina Munteanu și Paiusi Oliver la fața locului pentru a vorbi cu cetățenii din zonă. Aceștia sunt revoltați de faptul că unul dintre cele mai îndrăgite locuri de joacă din zona va cădea victimă unui proiect imobiliar controversat.Și bineînțeles că acest lucru nu era posibil fără complicitatea autorităților locale care au emis un PUZ pentru o adresa poștală ( pentru o casuță poștală), lucru nefiresc într-o administrație responsabilă.Vă invităm să urmăriți mai jos materialul video realizat de colegii noștri.România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte!Hai alături de noi! usr.ro/inscriere

Publicată de USR Sector 1 pe Vineri, 7 februarie 2020

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.