• 2 decembrie 2019

8 milioane de lei, bani publici, au fost cheltuiți pentru a oferi excursii “benefice”,

8 milioane de lei, bani publici, au fost cheltuiți pentru a oferi excursii “benefice”,

8 milioane de lei, bani publici, au fost cheltuiți pentru a oferi excursii “benefice”, 150 150 USR Sector 1

HotNews a publicat un bilanț pe anul 2019 al risipei populiste de la Primaria Sectorului 1, bilant din care reiese ca frumoasa sumă de 8 milioane de lei, bani publici, au fost cheltuiți pentru a oferi excursii “benefice”, spune Primarul Daniel Tudorache, câtorva sute de persoane, elevi și pensionari nevoiași.

În afară de faptul că, pentru scurt timp, acei câțiva oameni au uitat de viața plină de greutăți, nu ne putem imagina care ar putea fi beneficiul la care se gândește domnul Primar, atâta timp cât, dupa excursie, acești oameni se întorc acasă la aceleași neajunsuri și probleme.

Nu ar fi fost mai bine ca cele 8 milioane de lei să fie folosite pentru a mai rezolva, nu doar pentru cateva ore, ci pe termen lung, ceva din problemele imense cu care se confruntă unele zone din sector?

De asemenea, îl informăm pe Primarul Daniel Tudorache că în sectorul 1 locuiesc sute de mii de persoane care nu așteaptă din partea dânsului pomeni electorale, ci doar să binevoiască să își îndeplinească atribuțiile pe care și le-a asumat.

Da, știm, să faci treabă pe bune este mult mai dificil decât să fii mărinimos pe bani care nu îți aparțin, pe care nu i-ai muncit și pentru care nu dai socoteală.

USR Sector 1 nu a votat pentru sifonarea bugetului local, USR Sector 1 nu a aprobat Centrului Cultural al Sectorul 1 bani pentru excursiile lui Tudorache! Dle primar, vă bateți joc de banii cetățenilor și de adevăr.
Iar pentru asta vom sesiza Curtea de Conturi.

link articol HotNews: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23502624-video-excursii-gratuite-aproximativ-8-milioane-lei-pentru-pensionari-copii-oferite-primaria-sectorului-1-ultimul.htm

#altfeldepomenielectorale
#atatpoatePSD

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.