• 20 octombrie 2019

Consilierii USR ne explică votul pentru rectificarea bugetară

Consilierii USR ne explică votul pentru rectificarea bugetară

Consilierii USR ne explică votul pentru rectificarea bugetară 150 150 USR Sector 1

Consilierii USR ne explică votul pentru rectificarea bugetară care a fost votată in cursul ședinței de consiliu local de ieri 18/10/2019.

Trebuie să precizăm câteva aspecte despre această rectificarea bugetară.

Cum s-a ajuns în această situație ?
În aceasta situație s-a ajuns pentru că Primăria Sectorului 1 nu a alocat toți banii solicitați de școli și spitale inițial.

Cine este de vină pentru situația creată?
Primarul Daniel ”Dezastru” Tudorache împreună cu aparatul de specialitate care nu au folosit decât 8% din bugetul de dezvoltare de aprox. 300.000.000 RON – știind că vor intra în acești bani și îi vor toca prin cheltuieli de funcționare la sfârșit de an.

De ce am votat această rectificare?
S-a creat intenționat o criză în școli și spitale – în care aceste instituții nu mai aveau buget pentru utilitățile/cheltuielile de bază (căldură, electricitate, dezinfectanți, hârtie igienică).
Pentru că trebuia să punem capăt acestei crize , mai ales în prag de iarnă.

Pentru că așa cum zice și colega noastră – consilierul local, Ilinca Macarie USR S1:
”S-au făcut 2 amendamente:
1. un amendament făcut de PNL (nu 14) : a fost luat ca. 1 milion de la direcţia de salubrizare şi dată la şcoli
2. un amendament făcut de USR : au fost luate 11 milioane de la toaletări şi puse într-un fond de rezervă (urmează plata burselor)”

Pentru că – Bugetul nu s-a putut vota defalcat pe capitole – singura posibilitate de a vota rectificarea fiind ”la grămadă” – acesta fiind motivul pentru care au ajuns să fie votate niște aberații cum ar fi acordarea unui buget imens ADP-ului pentru ”toaletarea” copacilor;

În materialul video de mai jos veți găsi Informații detaliate despre votul pe rectificarea bugetară.

Pentru a citi materialul colegei noastre Ilinca Macarie USR S1 click aici: https://www.facebook.com/216356748830998/posts/729197780880223/

Explicația votului pe bugetul Primăriei Sector 1 din 18/10/2019

Consilierii USR ne explică votul pentru rectificarea bugetară care a fost votată in cursul ședinței de consiliu local de ieri 18/10/2019.Trebuie să precizăm câteva aspecte despre această rectificarea bugetară.Cum s-a ajuns în această situație ?În aceasta situație s-a ajuns pentru că Primăria Sectorului 1 nu a alocat toți banii solicitați de școli și spitale inițial.Cine este de vină pentru situația creată?Primarul Daniel ”Dezastru” Tudorache împreună cu aparatul de specialitate care nu au folosit decât 8% din bugetul de dezvoltare de aprox. 300.000.000 RON – știind că vor intra în acești bani și îi vor toca prin cheltuieli de funcționare la sfârșit de an.De ce am votat această rectificare?S-a creat intenționat o criză în școli și spitale – în care aceste instituții nu mai aveau buget pentru utilitățile/cheltuielile de bază (căldură, electricitate, dezinfectanți, hârtie igienică). Pentru că trebuia să punem capăt acestei crize , mai ales în prag de iarnă.Pentru că așa cum zice și colega noastră – consilierul local, Ilinca Macarie USR S1:”S-au făcut 2 amendamente:1. un amendament făcut de PNL (nu 14) : a fost luat ca. 1 milion de la direcţia de salubrizare şi dată la şcoli2. un amendament făcut de USR : au fost luate 11 milioane de la toaletări şi puse într-un fond de rezervă (urmează plata burselor)”Pentru că – Bugetul nu s-a putut vota defalcat pe capitole – singura posibilitate de a vota rectificarea fiind ”la grămadă” – acesta fiind motivul pentru care au ajuns să fie votate niște aberații cum ar fi acordarea unui buget imens ADP-ului pentru ”toaletarea” copacilor;În materialul video de mai jos veți găsi Informații detaliate despre votul pe rectificarea bugetară.Pentru a citi materialul colegei noastre Ilinca Macarie USR S1 click aici: https://www.facebook.com/216356748830998/posts/729197780880223/

Publicată de USR Sector 1 pe Sâmbătă, 19 octombrie 2019

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.